Mukaan Partioon

Käsittelemme uudet jäsenhakemukset kuukausittain johtajaneuvoston kokouksissa. Kesäkaudella johtajaneuvoston kokoukset lomailevat.

 

Partio on maailmanlaajuinen, kaikille avoin ja mukava harrastus, johon voi tulla mukaan milloin vain. Kuokkalan Vetehiset toivottavat jokaisen tervetulleeksi mukaan iloiseen toimintaamme aina koulua aloittelevasta lapsesta reippaaseen mummiin tai vaariin. Aikuisille löytyy erilaisia ja erikokoisia partiopestejä vaikkapa leirikokkina, ryhmänvetäjänä tai nettisivujen ylläpitäjänä.

Alle kouluikäiset

Ovatko lapsesi alle kouluikäisiä, mutta partio kiinnostaisi silti? Tervetuloa mukaan perhepartioon!

Perhepartiotoiminta on suunnattu alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Perhepartio on "pienten lasten partiota", mutta se ei ole osa virallista partio-ohjelmaa. Järjestämme perheiden kesken partiomaista ohjelmaa noin kerran kuukaudessa ja osallistumme aktiivisesti lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Perhepartiossa on tarkoitus tutustua meripartioon mukavasti perheen kesken luonnonjaveden äärellä.

Perhepartioon pääsee mukaan, kun perheestä vähintään yksi aikuinen on liittyy lippukuntaan. Toimintaan voitte käydä kuitenkin tutustumassa ennen liittymistä. Perhepartion tapaamiset löydät lippukunnan tapahtumakalenterista.

HUOM! Perhepartiotoiminta on toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme muutoksista.

7-17 -vuotiaat

Kuokkalan Vetehisissä toimii 7-9-vuotiaat sudenpennut, 10-12-vuotiaat seikkailijat, 12-15-vuotiaat tarpojat sekä 15-17-vuotiaat samoajat. Ryhmiin otetaan siinä järjestyksessä, kun sähköiset jäsenhakemukset on jätetty. 

Jäsenhakemuksensa jättäneille ilmoitetaan mahdollisimman pian, onko sopivassa ikäkausiryhmässä tilaa. Jos paikka löytyy, jäsenhakemus hyväksytään ja ryhmänjohtaja ottaa kotiin yhteyttä. Jos juuri sillä hetkellä emme voi ottaa uusia jäseniä mukaan, jäsenhakemus voidaan jättää toistaiseksi voimaan odottamaan mahdollisia myöhemmin vapautuvia paikkoja. 

Liittyessäsi Kuokkalan Vetehisiin liityt myös Suomen Partiolaiset ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu on noin 70 € vuodessa, perheen toiselta jäseneltä noin 50 €. Suomen Partiolaiset ry lähettää uusille jäsenille laskun jäsemaksusta noin parin viikon kuluttua jäsenhakemuksen hyväksymisestä. 

Uusia otetaan mukaan toimintaan, jos ryhmissä on tilaa. Ikäkausiryhmien kokoa rajoittaa lippukunnassamme johtajien ja apujohtajien vajaus. Paikan löytymistä voisi helpottaa, jos hakijan perheestä on mahdollista tulla tukijoukkoihin mukaan. 

Ikäkausiryhmien toiminnasta lisää Ryhmät -sivulla.

Täytä sähköinen jäsenhakemus. Huom! Täytä jäsenhakemukseen lapsen kohdalle vain lapsen omat yhteystiedot ja erikseen huoltajalle tämän omat yhteystiedot! 

 

Yli 18-vuotiaat

Kiinnostaako partio tai oletko jo partiolainen, joka esimerkiksi on muuttanut Jyväskylään opiskelujen perässä? Meripartiotoimintaamme pääsee mukaan minkä ikäisenä tahansa. Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Yhteystiedot ovat nettisivujen yhteystietosivuilla. Olet taatusti tervetullut!